петък, 15 юни 2012 г.

Италианците се страхуват от уговорка на Испания - Хърватия

Италианците се страхуват от уговорка на Испания - Хърватия
Минути след като Италия завърши за втори пореден мач на Евро 2012 1:1, адзурите вече мислеха за последните срещи и дали ще продължат напред.


Адзурите играят с Ирландия в последния си мач, но дори победа може да не ги класира напред. Ако тази вечер Испания победи ирландците, в последната среща равенство 2:2 или с повече голове между световния шампион и Хърватия ще прати и двата отбора напред.

Нещо подобно се случи през 2004 г. Тогава Италия победи България с 2:1 в последния си мач в групата и завърши с 5 точки. Дания и Швеция обаче направиха 2:2 помежду си и също завършиха с по 5 точки. Това равенство изхвърли адзурите от Евро 2004, заради по-малко отбелязани голове в преките мачове с Дания и Швеция.

"Днес изпуснахме страхотен шанс. Поставихме Хърватия под напрежение, но не довършихме съперника с втори гол. В края на краищата равенството е справедливо и сега трябва да се фокусираме към следващия мач", заяви Тиаго Мота.

"Сигурен съм, че Испания ще опита да победи Хърватия, каквото и да стане. Ние сме професионалисти и се съмнявам, че има уговорки на евро 2012", заяви още Мота.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар