сряда, 20 юни 2012 г.

Красивата гъркиня е половин полякиня

Красивата гъркиня е половин полякиня
Една блондинка прикова световните камери на мача на гърците с Русия. Русокосата красавица със сини очи остана загадка дори и за комшиите, които се питаха кое е това девойче, което няма типична гръцка красота.



Момичето е изрисувало на ръцете си герба на Елада и развява знамето на съседите, облечено в синьо и бяло. Оказва се, че тя е на 26 г. Казва се Ангелики-Адриана. И е половин гъркиня, половин полякиня. Дере гърло за момчетата на Фернандо Сантош от трибуните.

Ще подкрепя отбора и срещу Германия. Баща й е грък - Йоргос от Трикала, майката Барбара - чистокръвна полякиня. Адриана обаче от шест години живее сама в 7-хилядния град на Централна Гърция Каламбака, близо до прочутия манастирски комплекс Метеора.

"Има много по-хубави момичета от мен по стадионите", скромно споделя Адриана. Признава, че някога е мислила да става модел, но е едва 162 см, което според нея ще е пречка да пробие в света на манекенките. Не държи мъжът до нея да е футболист.

Важното е да има любов и уважение. На върха на нейната класация са Кристиано Роналдо и Балотели. След европейското още не е решила дали да отскочи до Полша или да се отдаде на изкушенията, които предлагат гръцките острови.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар