петък, 29 юли 2011 г.

Гонзо доволен след 2:1 срещу Търнава

Треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо остана доволен след победното 2:1 над Спартак Търнава в първия мач от третия предварителен кръг в Лига Европа.

"Като за първи мач съм доволен. Бяхме доста нервни и затова не играхме по най-добрия начин. Въпреки това доминирахме през цялото време и можехме да победим с повече. Радвам се, че показахме воля и дух за победа". 

"Хубаво е, че момчетата се раздадоха. Имаше доста спорни ситуации, но щом съдията ги е отсъдил няма как да ги променим. Всички спорни ситуации бяха в полза на Спартак и ние не сме доволни от съдийството", каза Гонзо.


"Доволен съм от всички нови. Показаха добри неща. Нормално е да има и слабости в играта им, но важното е, че показаха воля за победа. 2:1 е добър резултат за Левски и ще продължим. Иван Цветков показа добри неща в подготовката и бе нормално да изберем него". 
"Няма как да играят всички. Позволете на мен да избирам състава. Левски е много далеч от своето лице. Имаме много нови футболисти, които трябва да се сработят. Знаем качествата на Арс, той показа, че е ключов футболист за нас и ще постигне големи неща", добави Гонзо.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар