четвъртък, 28 юли 2011 г.

Юнайтед смачка звездите на МЛС, Бербатов бележи + ВИДЕО

Английският шампион Манчестър Юнайтед демонстрира, че се намира в наистина страхотна форма, след като постигна впечатляваща победа с 4:0 над сборен отбор от звездите на американската Мейджър Сокър Лийг.

В състава на домакините личаха имената на Дейвид Бекъм и Тиери Анри, които направиха много сериозно име в световния футбол през годините.

Българският нападател на Юнайтед Димитър Бербатов пък излезе като титуляр за своя тим и остана на терена 61 минути, преди да бъде заменен от Майкъл Оуен.

Той реализира първия си гол по време на американското предсезонно турне в САЩ, след като в миналите мачове не успя да се разпише.

Срещата между двата тима иначе се игра в Ню Джърси и бе наблюдявана от изключително много хора, които претъпкаха стадиона.

Двубоят започна горе-долу равностойно. В 6-ата минута на срещата Дейвид Бекъм имаше добра възможност да реализира, но далечният му удар мина на сантиметри от страничната греда.

В следващите минути Юнайтед напипа своя ритъм и натисна своя противник. Логичното се случи в 20-ата минута, когато "Червените дяволи" откриха  резултата чрез Андерсон.

В ситуацията Бербатов и Руни си размениха подавания пред наказателното поле на противника и българинът се надяваше да бъде изведен от английския национал сам срещу вратаря.

Вместо това обаче бившият ас на Евертън намери Андерсон, който с удар от точката за изпълнение на дузпата даде преднина на Юнайтед.

В 45-ата минута южнокорейската звезда на "Червените дяволи" Парк удвои преднината на тима и на практика до голяма степен уби интригата в мача.

Азиатецът проби в наказателното поле, измъкна се от упеката на двама защитника на домакините, и със силен удар вкара доста красиво попадение.

В 52-ата минута дойде ред и на Бербатов да намери името си сред голмайсторите. Той бе изведен на добра позиция, след което прехвърли стража на домакините.

Топката обаче удари напречната греда, но бившият капитан на България изпрeвари бранител на противника, за да стигне пръв до нея, и при добавката я вкара.

Крайното 4:0 в мача оформи Дани Уелбек в 68-ата минута. Той отправи тежък удар от 15 метра, който рикошира в тялото на футболист на домакините, и топката влезе във вратата.

Така на практика Манчестър Юнайтед успя да постигне победа с 4:0 в срещата.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - СБОРЕН ОТБОР ОТ ЗВЕЗДИТЕ НА МЛС 4:0
1:0 Андерсон
2:0 Парк 45'
3:0 Бербатов 52'
4:0 Уелбек 68'

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД: Линдегард (46 - Амос), Джоунс, Фърдинанд (61 - Смолинг), Видич (73 - Диуф), Евра, Парк (61 - Нани), Карик (61 - Клевърли), Андерсон (73 - Фабио), Йънг (61 - Уелбек), Руни (61 - Македа), Бербатов (61 - Оуен)




Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар