вторник, 5 юли 2011 г.

ОФИЦИАЛНО: Гаел Клиши премина в Манчестър Сити

Амбициозният тим на Манчестър Сити официално привлече в редиците си бранителя на Арсенал и националния отбор на Франция Гаел Клиши.

Новината вече бе потвърдена в сайта на "Гражданите", като не се назовава каква е трансферната сума, която ще получат "Топчиите". Ясно е, че защитникът е подписал договор за 4 години.

Французинът бе силно свързван с трансфер на "Ийстланд" през последните няколко дни и в крайна сметка преминаването му в състава на Сити вече е факт.

25-годишният бранител изкара няколко сезона в Арсенал и бе последният останал футболист от непобедимия отбор на "Топчиите" от сезон 2003/2004.

Той изигра 264 мача за лондончани по време на престоя си на "Емиратс" и през последните няколко сезона се утвърди като титуляр в клуба.

"Наистина съм много щастлив, че се присъединявам към такъв велик отбор като Сити", коментира бранителят пред официалния сайт на "Гражданите".

"Разполагаме с фантастичен отбор и се надявам, че ще мога да допринеса за това да станем още по-добри", добави французинът.

Според медиите на Острова, Арсенал ще получи 7 милиона паунда за трансфера на Гаел Клиши в Манчестър Сити.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар