понеделник, 11 юли 2011 г.

Гари Невил: Снайдер би бил чудесно попълнение за Юнайтед

Отказалият се от футбола бивш краен защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил смята, че Уесли Снайдер би бил чудесно ново попълнение на "червените дяволи", но в същото време англичанинът изрази увереност, че бившият му клуб ще успее да се справи и без холандската звезда на Интер, който от доста време е спряган за трансфер на стадион "Олд Трафорд".

"Снайдер е футболист, който може да играе в Манчестър Юнайтед, имайки предвид стила на игра на холандеца", заяви Гари Невил пред Goal.com.

"Той е играч с футболен интелект. Знае къде да застане, може да подава, да вкарва, както и да заема точните позиции на терена", допълва англичанинът.

"Не можеш да замениш играч като Пол Скоулс, защото той беше брилянтен футболист, но в миналото Манчестър Юнайтед е трябвало да замени Брайън Робсън, Ерик Кантона, Рой Кийн и Петер Шмайхел."

"Рой Кийн си тръгна и Карик го смени, Ерик Кантона напусна и Теди Шерингам дойде на негово място. Трудно е да вземеш същия тип заместник, но винаги намираш начин. Манчестър Юнайтед пак ще е успешен клуб, дори използвайки различен тип футболисти, в сравнение с Пол Скоулс."

"Като фен на отбора ще се радвам мениджърът да вземе брилянтни футболисти от целия свят. Уесли Снайдер би бил чудесно ново попълнение, но в същото време съм сигурен, че ако той не дойде в тима, на негово място ще се появи някой млад футболист."

"Ашли Йънг има потенциала да се справи наистина много добре на стадион "Олд Трафорд". През последната година той игра силно и за Англия, което ще му даде увереност, че може да се справи на още по-високо ниво."

"Ашли трябва да излиза във всеки домакински мач пред 75 000 зрители и да се справи с очакванията, които съпътстват всеки футболист, който носи фланелката на Юнайтед", завърши Невил.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар