неделя, 3 юли 2011 г.

Дани Алвеш разкри защо Меси не блести за Аржентина

Защитникът на Барселона и бразилския национален отбор по футбол Даниел Алвеш защити своя съотборник в състава на блаугранас, като заяви, че дори и най-добрият футболист в света не може сам да спечели даден мач.
Според бранителя, Меси не може да блесне за Аржентина, тъй като не се ползва с подкрепата на своите съотборници в европейския клубен шампион за сезон 2010/11.
Аржентина започна колебливо турнира Копа Америка, завършвайки 1:1 срещу коравия тим на Боливия, а Меси отново не впечатли - също както по време на световните футболни финали в ЮАР преди година.
"В Аржентина искат Меси да бъде същият играч, както в Барселона, но в националния отбор той не играе със същите съотборници, както в Барса", заяви Алвеш, включвайки и себе си в тази група.
"Дори най-добрият футболист в света не може сам да ти спечели един мач", допълни бекът, известен с експлозивните си включвания по десния фланг, както и с театралните си изпълнения.
Тази вечер Бразилия излиза срещу Венецуела в своята първа среща от Копа Америка. "Кариоките" трябва да защитават трофея.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар