понеделник, 11 юли 2011 г.

Руни очаква с любопитство новата ера в Юнайтед

Уейн Руни е развълнуван като малко дете от промените в състава на Манчестър Юнайтед и с нетърпение очаква да види какво ще бъде новото лице на отбора.

Днес "червените дяволи" летят за САЩ, където ще направят традиционното си предсезонно турне и ще акостират в Бостън, Сиатъл, Чикаго, Ню Йорк и Вашингтон.

Съставът обаче е доста по-различен от миналогодишния. В редиците на тима няма да бъдат отказалите се Поул Скоулс, Гари Невил и Едвин ван дер Сар, както и преминалите в Съндърланд Джон О'Шей и Уес Браун.

В същото време на скамейката са Давид де Хеа, бранителят Фил Джоунс и халфът Ашли Йънг. Сър Алекс очаква и привличането на още един полузащитник - Самир Насри или Уесли Снайдер.

"Очевидно не е приятно да се разделим с всички тези хора, но от друга страна е вълнуващо да видим новите попълнения. Интересно е как ще се впишат в тренировките и мачовете", коментира Руни промените.

"Браун и О'Шей са амбициозни футболисти и искат да играят всяка седмица, затова разбирам защо напуснаха. Тъжно ми е, защото загубихме добри играчи и аз лично - добри приятели. Те обаче ще се радват да започнат нов живот в Съндърланд."

Халфът Дарън Флетчър също няма да лети с Юнайтед, след като пропусната голяма част от миналия сезон заради вирус. Сега той остава в Манчестър, където ще работи по индивидуална фитнес програма.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар