понеделник, 18 юли 2011 г.

Кобрата прегази и корав украинец

Кубрат Пулев продължава успешния си ход в професионалния бокс. Кобрата записа 13-а победа от 13 мача до момента в тежка категория. Той надви по точки украинеца Максим Педиура. Това се случи на галавечерта на "Зауерленд" в Мюнхен.

Кобрата и Педиура се биха в 8 рундов мач. Украинецът излезе под звуците на песен на АС/DС. Пулев както винаги се появи с "Ентър Сендмен" на Металика. Педиура бе сериозен съперник, защото имаше 13 победи до момента, от които 11 с нокаут. Единствената му загуба на ринга бе от руснака Александър Устинов, който го надви в сблъсък за европейската титла. 

Началото бе равностойно и двамата боксьори искаха да опознаят съперника. Във втория рунд Кобрата започна да пласира все повече точни удари. Особено в тялото. Рундовете продължаваха да се нижат, а Пулев бе по-добрия на ринга. Често Педиура бе във въжетата. Във всеки рунд Кобрата правеше повече точки от съперника си.
В крайна сметка двамата боксьори удържаха до последния 8-и рунд. След него съдиите заслужено присъдиха победата на Пулев. Сега вече Кобрата може да се цели спокойно в сблъсък за европейската титла. Той трябваше да се състои днес срещу ирландеца Мартин Рогън, но той обяви, че сблъсъка идва твърде скоро за него и отказа този бой за вакантната европейска титла. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар