сряда, 14 март 2012 г.

Решено: Бербатов остава на "Олд Трафорд"

Димитър Бербатов ще носи екипа на Манчестър Юнайтед поне още една година.


Това е било решено по-рано днес на среща между агента на бившия национал Емил Данчев и мениджъра на "червените дяволи" Сър Алекс Фъргюсън.

Преговорите са приключили успешно, информира "Гонг", като се позовава на "два сигурни източника".

Действащият договор на Берба изтича в края на настоящото първенство, но Юнайтед ще се възползва от клаузата, която автоматично удължава контракта на българина за още 12 месеца.

Данчев и Съра са уточнили всички детайли. Предполага се, че утре сайтът на английския шампион ще обяви официално новината.

Последните няколко дни самият Бербатов даде две интервюта за английски издания, в които призна, че му е болно и мъчно от непрекъснатото киснене на резервната скамейка.

Българинът, разбира се, изрази своята готовност да помогне на отбора в борбата за титлата във Висшата лига през този сезон.

Последните месеци имаше безброй спекулации относно бъдещето на Димитър. Отборите, които се спрягаха в битката за подписа му бяха Байерн Мюнхен, Байер Леверкузен, Милан, Ювентус, испанските Севиля и Валенсия, а дори и Анжи Махачкала.

Специално с Ювентус наистина са водени преговори преди около две-три седмици, но те не са претърпяли развитие заради изчакването на реакция от страна на англичаните.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар