четвъртък, 22 март 2012 г.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - Локо Сф

ПРОГНОЗА: ЦСКА - Локо Сф
ЦСКА - Локомотив София, двубой от 29-ия кръг на А група, стадион " Българска армия ", София. 20:00 часа българско време.

"Червените" имат перфектна възможност да се възползват от грешката на Лудогорец и да се изравнят по точки с разградския тим и с Левски.

Локо едва ли може да бъде толкова голям дразнител на отбора на Стойчо Младенов, макар че ЦСКА не се намира в най-доброто си състояние към днешна дата.

Групата на ЦСКА за мача
: Мболи, Адемар, Грънчов, Крачунов, Бандаловски, П. Стоянов, Паун, Галчев, Карачанаков, Присо, Мораеш, Макенджиев, Дечев, Дюлгеров, Иванов, Якимов, Костов, Йовчев

Контузени: Боладо, Томас, Ап. Попов, Хадад

Наказани: Янчев, К. Стоянов, Трифонов

Вероятен състав:
 Мболи, Адемар, Грънчов, Крачунов, Бандаловски, П. Стоянов, Паун, Галчев, Карачанаков, Присо, Мораеш

Прогноза на Gol.bg:


В последните няколко мача много ясно се вижда, че ЦСКА не се намира в никак добро състояние. "Червените" се измъчиха много с Монтана и едва стигнаха до успеха в мача през миналия кръг, макар че бяха с човек повече на терена.

Преди това пък тимът на Стойчо Младенов бе принуден да бере голям срам в Симитли, след като отпадна от турнира за Купата на България, губейки от Септември.

Пламен Крачунов се завръща в групата на домакините за мача и се очаква да бъде титуляр в днешната среща, а румънецът Паун вероятно също ще излезе сред стартовите единадесет.

Младият Костов, който като по чудо попадна в групата, след като се контузи в миналия мач, ще остане резерва, докато Антон Карачанаков ще бъде титуляр днес.

"Железничарите" от своя страна са в почти оптимален състав и Антон Велков няма да може да разчита само на Иванов и Стойчо Младенов.

Последните двама са контузени и са твърдо аут за тази среща. Владимир Манчев обаче ще бъде титуляр в нападението на своя тим и ще има възможност да се изправи срещу един от бившите си отбори.

Марчо Дафчев от своя страна ще го подкрепя от по-задни позиции и се очаква двамата да бъдат сериозна заплаха за отбраната на ЦСКА.

Като цяло ЦСКА е доста добър домакин и трудно ще се издъни на армията срещу Локомотив София.

Гостите загубиха позорно от Видима Раковски на собствения си стадион в последния си мач и днес ще се опитат да се реваншират на феновете си.

Нашата прогноза за изхода на този мач е класически успех за ЦСКА.
Резултат: ЦСКА - Локо София 3:0

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар