четвъртък, 15 март 2012 г.

Франк Лампард: С тази игра можем да победим всеки

Един от големите лидери на Челси Франк Лампард не скри радостта си от победата над Наполи с 4:1 след продължения, благодарение на която отборът отстрани италианците и се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига.


Опитният халф бе сред най-дейните на терена и записа името си сред голмайсторите. Той бе точен от дузпа в 75-ата минута, за да направи резултата 3:1 и да прати мача в продължения.

Английският национал похвали и автора на победното попадение Бранислав Иванович, който се разписа в продълженията и донесе ценния успех на своя тим.

"Бранислав завърши атаката като истински нападател, той се представи фантастично тази вечер и бе символ на начина по който игра целият отбор", заяви Лапс след мача.

"Много сме доволни от факта, че се класирахме напред, защото се представихме невероятно и показахме страхотен дух и желание да продължим в следващата фаза на турнира", добави халфът.

"Барса и Реал Мадрид си остават големите фаворити за трофея, но ние можем да победим всеки, ако играем така, както играхме срещу Наполи", каза още той.

Жребият за 1/4-финалите на Шампионската лига ще се тегли утре.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар