събота, 17 март 2012 г.

Тотнъм чупи рекорди, за да привлече Еден Азар

Тотнъм е готов да плати космическите за стандартите на клуба 35 милиона паунда за голямата звезда на френския шампион Лил и националния отбро на Белгия Еден Азар, пише в днешния си брой таблоидът "Мирър".
Мениджърът на "Шпорите" Хари Реднап иска на всяка цена да привлече младия атакуващ футболист и поради тази причина е готов да накара неговия отбор да извади рекордната цифра за него.

"Ако искаме да бъдем в топ 4, ние трябва да правим нещата по този начин", коментира Реднап пред "Мирър", добавяйки, че клубът трябва да вади сериозни суми за нови играчи.

"В случай, че искаме наистина да се конкурираме с отбори като Челси, Арсенал, Ливърпул, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, ние ще трябва да се борим за подписите на най-добрите играчи", добави той.

Босът на "Шпорите" Даниел Леви се надява да убеди Реднап да откаже поста национален селекционер на Англия и да остане в отбора дълго време.

Специалистът е основният фаворит за селекционер на "Трите лъва" и се смята, че именно той ще води англичаните на Европейското първенство в Полша и Украйна, което ще се проведе през лятото на тази година.

21-годишният Азар от своя страна призна преди време, че е възможно да премине в Тотнъм, което за доста хора ще бъде изненадващ трансфер.

Причината за това е, че младокът е желан от най-добрите клубове в Европа и ще бъде доста изненадващо да премине точно в Тотнъм.

Белгийският талант направи страхотен сезон през миналата кампания и с головете си успя да изведе своя отбор Лил до титлата във Франция.

През настоящата кампания Азар има 11 отбелязани гола - с четири повече, отколкото е вкарал през миналия сезон.

"Еден определено е талантлив футболист, който притежава страхотни футболни качества", изрази мнението си за белгиеца самият Реднап.

"Нашият шеф ще се занимава с тези неща. Той иначе е наистина един много добър футболист, който може да прави специални неща на терена", добави той.

"Гледал съм страшно много пъти играта му и мога да кажа, че става въпрос за един истински талант", завърши мениджърът на Тотнъм.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар