събота, 3 март 2012 г.

Гуардиола на среща с Росел

Треньорът на Барселона Пеп Гуардиола се е срещнал с президента на клуба Сандро Росел в дома му, което е тълкувано от местните медии като знак, че специалистът се е съгласил да поднови договора си.
Наскоро той заяви, че все още не е взел решение по въпроса и в резултат слуховете, че може да напусне „Камп Ноу” се увеличиха, като за пореден път бе свързван с Арсенал и Интер.
Сега обаче в Каталуния са убедени, че разговорът между Гуардиола и Росел означава, че съвсем скоро новият контракт на наставника ще бъде обявен офциално.
На срещата са присъствали още вицепрезидентът Бартомеу, спортният директор Андони Субисарета, както и помощника на Гуардиола Тито Виланова. Това навежда на мисълта, че са правени планове относно селекцията в състава през следващия сезон.
Досега Гуардиола неизменно подновяваше договора си само за един сезон, така че в случая едва ли ще направи изключение по отношение на периода. От друга страна обаче той обявяваше намеренията си да остане много по-рано, което на този етап продължава да носи несигурност около клуба. Всички футболисти вече обявиха, че силно се надяват Пеп да продължи да води състава.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар