неделя, 4 март 2012 г.

"Мирър": Гуардиола е фаворит да замени Вилаш-Боаш

Треньорът на испанския шампион Барселона Пеп Гуардиола се очертава като вариант номер 1 пред Челси за заместник на Андре Вилаш-Боаш, гръмна във водещата си новина английското издание "Мирър".
Под ръководството на португалеца "Сините" от английската столица се представят катастрофално слабо и в скоро време вероятно ще се стигне до неговото уволнение, ако ситуацията не се промени.
За съжаление на Роман Абрамович обаче Гуардиола няма да може да поеме отбора преди лятото, тъй като първо трябва да довърши сезона си с Барса.
Бившият наставник на Ливърпул Рафаел Бенитес пък е разглеждан като краткосрочна опция пред клуба, която може да промени нещата в положителен план за кратък период от време, ако се стигне до преждевременното уволнение на Вилаш-Боаш.
При Гуардиола иначе ситуацията е пределно ясна - специалистът се дърпа за нов договор и преговорите между него и ръководството на клуба за такъв се намират в сериозен застой.
Специалистът винаги се е въздържал да подписва по-дълги договори от една година. Преди време той призна, че може би престоят му на "Ноу Камп" е към своя край.
Вчера пък Андре Вилаш-Боаш направи нова грешна стъпка начело на клуба, след като отборът му загуби от УБА  с 0:1.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар