вторник, 12 април 2011 г.

Локо (Сф) оскуба "орлетата" - 2:0

Локомотив (Сф) победи с 2:0 Пирин
Локомотив (Сф) победи с 2:0 Пирин и се доближи само на две точки от ЦСКА и третото място, което дава квота за Лига Европа. 


Двата гола за "червено-черните" заби Марчо Давчев през първото полувреме и след почивката. Локо търсеше победата, възползва се от малкото си голови положения, реализира две от тях и заслужено взе трите точки. 

Футболистите на Пирин се представиха достойно, но нямаха шанс да вземат поне точка и продължават да са в зоната на изпадащите отбори. 


Двубоят започна скучновато, без сериозни опасности пред двете врати. В 16-ата минута Дормушали Саидходжа можеше да вкара за Локо, но с глава прати топката над вратата на Пирин. 

Домакините продължиха да натискат, но атаките им бяха твърде анемични, пердвидими и с нищо не застрашаваха сериозно Аршинков. В 33-ата минута Пирин създаде единственото си положение за това първо полувреме, но Иван Цветков стреля в аут. 

Три минути преди почивката Локо успя да вкара. Марчо Дафчев изпълни по перфектен начин пряк свободен удар и прати топката в долния ляв ъгъл на Аршинков за 1:0.


Второто полувреме започна с положение за Пирин, но Атанас Атанасов в последния момент се намеси и спаси Локо от гол. 

В 59-ата минута стана 2:0. Марчо Дафчев изскочи зад отбраната на гостите и останал сам срещу Аршинков не сгреши и опъна мрежата му. Този гол прекърши Пирин и до края срещата се доиграваше. 
Така Локо взе заслужено победата и се доближи до Лига Европа, докато Пирин продължава да затъва.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар