понеделник, 4 април 2011 г.

Пламен Марков поиска оставката на Борислав Михайлов

Бившият национален селекционер Пламен Марков даде любопитна пресконференция днес. Специалистът призова Борислав Михайлов да освободи ръководния си пост в БФС, тъй като проблемите ни във футбола са дълбоки, а светлина в тунела не се вижда.

"Не съм съгласен с начина на протест на Цонко Цонев, който лиши феновете в Каварна от мач с Левски. Но протеста на малките клубове е основателен, тъй като много неща в нашия футбол са сбъркани". 

"Видяхме, че след това съдиите започнаха да свирят по-добре, явно е имало някакъв ефект. Имаме много големи проблеми за разрешаване, а светлина в тунела не се вижда. Борислав Михайлов ръководи БФС от доста години, но промяна все още няма". 

"Ако той не може да се справи с работата, по-добре да освободи поста си. Поздравявам го за избирането му в Изпълкома на УЕФА, но българският футбол не върви", отсече Марков.


"Вижте националния ни отбор. От няколко години нямаме никакви успехи с него. Сега Боби Михайлов каза, че Лотар Матеус ще трябва да си плати неустойка, ако си тръгне преди изтичането на договора му". 

"Но нека Михайлов да каже защо той не си плаща неустойките по договорите, които той лично е подписвал и защо те се бавят...Ако в БФС приравнят нормативните си документи с тези на ФИФА и УЕФА, то няма как клубовете да уволняват треньорите си, без да им дават обезщетения". 
"Те обаче не го правят, защото така се харесват на клубните босове и защитават интересите им", добави Пламен Марков.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар