неделя, 10 април 2011 г.

Леонардо: Вярвам в титлата и Шампионската лига

Интер спази традицията си да играе добре след загуба в Европа. Нерадзурите спечелиха с 2:0 у дома срещу Киево и подновиха преследването на Милан в битката за скудетото. Шампионът на Италия, Европа и света изостава на 2 точки от росонерите, които утре вечер гостуват на Фиорентина. Треньорът Леонардо може най-после малко да отдъхне.

"Да, записахме две тежки загуби от Милан и Шалке, но нашите цели не са се променили. Все още сме в челото на Серия А и имаме реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига. Победата над Киево бе ключова стъпка напред. Аз оставам оптимист и ние продължаваме да се борим", заяви бразилския треньор.

Естебан Камбиасо и Дъглас Майкон вкараха головете през второто полувреме, за да донесат трите точки на Интер.

"Киево игра добре и за нас беше трудно да реагираме след двете загуби. Опитвам се да не мисля за тях. Можехме да поведем и по-рано, но съм доволен, че задържахме концентрацията си", добави треньорът.

Следващият мач на Интер е в Гелзенкирхен срещу Шалке. Нерадзурите имат непосилната задача да наваксат пасив от 3 гола, след поражението 2:5 у дома. Никога в историята немски тим не е отпадал след победа с 3 гола като гост.

"Опитваме се да вземем под внимание всеки аспект. Аз запазвам оптимизма си за всичко. Моето виждане е, че можем да се справим. Ще видим какво ще направим, но аз вярвам", заяви още Леонардо.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар