неделя, 10 април 2011 г.

Драма в Каварна: Калиакра - Берое 2:2

Калиакра и Берое сътвориха истинска драма в Каварна и си поделиха по точка - 2:2. Старозагорци се виждаха победители, но допуснаха изравнителен гол в продължението на мача.

Головете за Берое забиха Танев и Бачев. Точни за Калиакра бяха Марков и Райчев. "Зелените" доминираха през по-голямата част от мача, но изпуснаха победата в последните секунди. Със спечелената точка старозагорци са твърдо на седмото място.

Каварненци показаха невероятна воля и това ги награди с гол в края и скъпоценна точка, с която се отлепиха от зоната на изпадащите отбори.
Срещата започна с положения и пред двете врати. В 15-ата минута Александров стреля с глава, но вратарят на Берое Скорчев спаси. Минута по-късно Евгени Йорданов можеше да вкара, но стреля с глава в аут. 

Постепенно гостите наложиха преса и в 26-ата минута Ромарио стреля с глава, но в страни от вратата на Цветан Димитров. Две минути преди края на полувремето Берое вкара. 

Тодор Христов проби по крилото, нахлу в наказателното поле на Калиакра, след което подаде към Танев, който отблизо вкара за 0:1. 

В продължението обаче Калиакра изравни. Марко Марков изпълни отлично пряк свободен удар и направи 1:1.


Второто полувреме започна с положение за Берое. Евгени Йорданов се пребори за висока топката, след което стреля отдалеч, но топката мина над напречната греда на вратата на Калиакра. 

В 59-ата минута старозагорци отново поведоха. Велев центрира в наказателното поле на Калиакра, където Бачев засече топката с глава и опъна мрежата за 1:2. 
До края на срещата футболистите на Калиакра се хвърлиха в атаки и стигнаха до точката с гол на Райчев в продължението на мача - 2:2.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар