събота, 2 април 2011 г.

Гуардиола: Времето ми в Барселона изтича

Треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола даде ясна индикация, че не е далеч момента, в който ще напусне клуба.
Наскоро специалистът подписа контракт за още един сезон – до лятото на 2012 година, като спази принципа си да не се обвързва с отбора за по-дълъг период, въпреки невероятните успехи, които постигна.
“Времето ми в Барселона изтича. Най-вероятно ще бъда тук още сезон и четвърт. Трябва да знаеш кога е дошъл моментът да напуснеш” заяви наставникът в интервю за италианския телевизионен канал РАИ.
Бившият полузащитник на състава пое клуба през 2008 година и още в края на първия си сезон го изведе до невероятен требъл, а общо оттгова е спечелил цели 8 отличия.
“Клуб  като този не трябва много дълго време да работи с един треньор, тъй като в един момент феновете се уморяват и отегчават от неговите способи, а и самият той се изчерпва” добави Гуардиола.
Мнозина смятат, че ако откаже да поднови договора си с Барселона той със сигурност ще замине за Висшата лига, след като отдавна е свързван с преминаване в Манчестър Юнайтед и Арсенал, където сър Алекс Фъргюсън и Арсен Венгер са в края на периодите си.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар