вторник, 12 април 2011 г.

Кадем за Барса свири финала за Купата на Краля

Рефер, който носи късмет на Барселона, ще ръководи финала за купата на Краля между каталунците и Реал Мадрид.
Рефер, който носи късмет на Барселона, ще ръководи финала за купата на Краля между каталунците и Реал Мадрид.
Това е Алберто Ундиано Майенко, който миналата седмица вбеси Челси и феновете на отбора, не отсъждайки дузпа в мача с Ман Юнайтед, за явно нарушение на Патрис Евра.
Каталунците обаче, със сигурност са останали доволни от назначаването му, тъй като досега той е ръководил 4 дербите между вечните съперници, в които Барса няма поражение.
За първи път това се случи през сезон 2004/05, когато Барса спечели с 3:0 след голове на Ето’о, Ван Бронкхорст и Роналдиньо. През 2006/07 двата състава завършиха 3:3 в атрактивен сблъсък, в който Лео Меси наниза 3 гола.
Стигаме и до черната дата за феновете на Реал – 2 май 2009 година. Тогава насред „Бернабеу” Барса унижи вечния съперник с невероятното 6:2. През есента на същата година пък каталунците биха с 1:0 у дома след попадение на Златан Ибрахимович.
Общо досега той е ръководил 28 срещи на състава от „Камп Ноу” и балансът е повече от забележителен – 15 победи, 12 равни и само една загуба. Реал Мадрид има 29 срещи с него, от които 18 успеха, 6 равенства и 5 поражения.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар