петък, 1 април 2011 г.

БФС обяви: Датчанин ще свири Литекс - Левски за Купата

БФС даде на датска съдийска бригада да ръководи дербито от четвъртфиналите в турнира за Купата на България между Литекс и Левски. Срещата е на 6 април от 18.00 ч. на градския стадион в Ловеч.

Датчанинът Ларс Кристоферсен с помощници Ларс Рикс и Хенрик Кристенсен ще водят двубоя, информираха от пресслужбата на БФС. 

Както е известно, по желание на Левски и със съгласието на домакините, БФС покани рефери от чужбина. 
В същото време се разбра, че капитанът на Левски Христо Йовов не попадна в групата за домакинския мач с Видима. 

Срещата е утре от 21.00 часа на стадион „Георги Аспарухов”. "Бижутера" има проблеми в областта на адукторите и ще бъде съхранен за двубоя с Литекс.


В разширения състав попадна младокът Иван Горанов, който проведе подготовка с мъжете, но все още не е дебютирал в елита. Аут от сметките е вратарят Кирил Акалски, който отпадна от разширения състав.


Ето и 18-е, на които Ясен Петров ще разчита за мача със севлиевци: Божидар Митрев, Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Веселин Минев, Йордан Милиев, Марко Видович, Иво Иванов, Сержиньо Грийн, Владимир Гаджев, Дарко Тасевски, Мариян Огнянов, Александър Александров, Юлу Матондо, Исмаил Иса, Даниел Младенов, Гара Дембеле, Иво Горанов. 


Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар