неделя, 10 април 2011 г.

Тодор Батков: Няма да правим драми

Собственикът на "Левски" Тодор Батков заяви, че в клуба няма да бъдат правени драми след равенството 0:0 срещу "Миньор" в Перник.

"Тежък двубой. "Миньор" е в подем, а ние преди четири дни имахме друг тежък мач (срещу "Литекс" за купата на България)", заяви Батков.

"Миньор" игра срещу "Левски" и първото, и второто полувреме, а не само първото, както го направи в първия кръг", допълни Батков, визирайки срещата на перничани срещу "Литекс", завършила 0:3 след три попадение на ловчалии след почивката.

"Старахме се, но трябваше целия мач, както в последните 15 минути. Драми няма да правим, продължаваме напред. Първенството свършва в края на май и тогава ще видим какво ще се случи. Ако има справедливост, очаквам и другите да губят точки", каза още той.

Според него загубата от ЦСКА в дербито на стадион "Георги Аспарухов" в първия пролетен кръг е оказала тежък психологически удар, от който отборът все още се възстановява.

"Левски" загуби титлата след поражението от ЦСКА. Сега ни остава да побеждаваме до края. Каквото и да стане, през последните 10 години се видя, че "Левски" е и си остава евробоецът на България", допълни той.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар