четвъртък, 14 април 2011 г.

Дучето благодари на Бойко Борисов за базите на ЦСКА

Дучето благодари на Бойко Борисов за базите на ЦСКА
Председателят на централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето изрази задоволството си от това, че стадион "Българска армия" и базата в "Панчарево" ще могат да бъдат използвани от червените за 20 години.

"Благодарни сме на премиера Бойко Борисов и държавата. Най-накрая справедливостта възтържествува и ЦСКА ще може не само да се завърне в своя дом, но и собствениците да започнат да инвестират, за да се подобри състоянието на съоръженията", каза Дучето.

"Това е първото правителство в последните години, което отделя внимание на спорта и полага грижи за развитието на футбола в страната", добави Ангелов.


Министър-председателят на България Бойко Борисов пък заяви, че се е срещнал с някои босове на футболни клубове, макар да не уточни за кои точно става въпрос. 

По всяка вероятност на тайната сбирка са присъствали Тодор Батков, Димитър Борисов, Венцислав Стефанов, както и президентът на БФС Боби Михайлов.


"Срещнах се с футболните босове. До десет дни искам да ми внесат предложение с техните искания. След Великден ги поканих да направим официална среща", коментира Бойко Борисов.
Както е известно, футболните клубове от София искат да им бъдат отпуснати пари за подобрение на базите. Общината в Пловдив вече подаде ръка на Локомотив и "Ботев", като "смърфовете" получиха 2 милиона лева, а "канарчетата" 1 милион за реконструкция на стадионите.


Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар