понеделник, 5 септември 2011 г.

Обрат! Спас Делев остава в ЦСКА

Звездата на ЦСКА Спас Делев в крайна сметка ще остане на "Армията" поне до Нова година. Така Спас се отърва от изгнание в Идманюрду, с което беше много сериозно заплашен в последните дни. 

Най-голямата българска звезда на ЦСКА беше пред трансфер в новака в турската първа дивизия Мерсин, но сделката пропадна в последния момент. За това официално съобщи личният мениджър на футболиста Николай Жейнов. 

Дребосъкът от село Ключ ще играе за "армейците" до края на есенния полусезон, а през паузата, ако се появи добра оферта, може да бъде продаден.


"Към този момент няма индикации, че трансфер на Спас Делев в Турция може да се осъществи. Той ще остане в ЦСКА". 

"Вярно е, че Мерсин имаше оферта към него, но предложението не ни удовлетвори в някои детайли и преценихме с ръководството на ЦСКА и с футболиста, че трансферът няма да се осъществи", обясни Жейнов пред "Дарик".

"Ръководството на ЦСКА никога не е искало да продава Спас Делев на всяка цена. Не мога да коментирам коя от трите оферти за този играч беше най-сериозна. Имаше две много добре подплатени финансово оферти". 

"Ако Спас повтори играта си от втория полусезон от миналата година, цената му ще се вдигне. Зимата щяхме да направим трансфер за много по-малко пари, но сега цената му е по-висока". 
"Той е оценяван добре не само в България, а и навсякъде навън. Виждам някаква офанзива към него, изпада се в истария, че едва ли не трябва да бъде продаден на 100%, което е много грешно", добави Жейнов.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар