събота, 24 септември 2011 г.

Флорентино Перес: Имаме най-силният треньор в света

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не пропусна да защити треньора Жозе Моуриньо при първия момент на криза, който изпитва португалецът. 

Лошите мачове срещу Леванте и Сантандер накараха част от феновете да смятат, че именно наставникът е виновен за случващото се. Перес обаче, е категоричен: 

“Разполагаме с най-силния треньор в света и с прекрасен отбор” заяви босът на Реал по време на среща с най-възрастните почитатели на клуба, на която присъства и почетния президент Алфредо ди Стефано. 

Думите на Перес естествено са логични при положение, че именно той доведе Моуриньо през лятото на 2010 година с намерението да спре доминацията Барселона. 

Официалният сайт на клуба обаче съобщава, че присъстващите на обяда възрастни хора са били единодушни, че Моуриньо е правилния човек за поста и че трябва да се остави да работи. 
“Моята отговорост е да продължа да работя за това Реал да бъда най-силният клуб в света. Всички сме амбицирани да постигнем успехите, заради които ще бъде обявени за №1 на 21-и век” изтъкна още Флорентино. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар