сряда, 7 септември 2011 г.

Аврам Грант вариант за треньор на Левски

Бившият наставник на лондонския Челси Аврам Грант може да бъде новият треньор на родния вицешампион Левски, гръмна вестник "Меридиан Мач", като най-интересното е, че от ръководството на "сините" са потвърдили пред медията за този вариант.

Поне засега босовете в "синия" клуб нямат намерение да правят треньорска рокада, като настоящият треньор на тима Георги Иванов ще продължи да води тима.

Израелецът Грант може да акостира на "Герена" само ако Емил Велев стане спортен директор в клуба. Двамата са много добри приятели, като предложението към собственика на Левски Тодор Батков е било отправено от самия Емил Велев.

Кокала дори обещал, че ще направи така Аврам Грант да се съгласи със заплата, която няма да е тежест на бюджета на Левски. 

"Има вероятност аз и Аврам да започнем работа заедно, но това ще се случи само в чужбина. Може и да е имало преговори между него и Тодор Батков, но аз не съм бил посредник. Поне аз не знам за такъв вариант", коментира Велев пред "Меридиан мач", като поне засега бившият наставник на Славия отрича, че ще завърне в Левски.

Припомняме, че именно Велев спечели последната засега шампионска титла на Левски в "А" група.
Аврам Грант беше сред вариантите за нов национален селекционер на България през 2008 година, но в крайна сметка не се стигна до договор между него и БФС. В момента той е без работа, след като беше уволнен от лондонския Уест Хям в края на миналия сезон. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар