четвъртък, 29 септември 2011 г.

Седем футболисти отказали да преподпишат с "Левски"

Седем футболисти имат желанието да си тръгнат от "Левски", пише "Меридиан мач". Според изданието сред тях има четирима състезатели от основния състав - Сержиньо Грийн, Дъстли Мулдер, Дарко Тасевски, Йордан Милиев.

Същото искат и юношите на сините Лъчезар Балтанов, Божидар Митрев и Мариян Огнянов. Всички те са получили предложения за нови договори, но сопред твърденията засега отказват да преподпишат.

Разговорите от страна на клуба се водят от старши треньора и мениджър Георги Иванов - Гонзо. Очаква се преговорите да продължат. Представената версия е, че българските футболисти искали по-високи заплати, докато чужденците нямали желание да играят в "Левски".

Най-добрият футболист на отбора за сезона Владимир Гаджев е привлякъл вниманието на няколко германски, руски и гръцки клуба, съобщава "Труд". Той е искан от "Панатинайкос", където вече беше привлечен още на 17-години.



"Левски" може да очаква запитвания и предложения за полузащитника си от "Краснодар" и още два отбора от Русия. Треньор на "Краснодар" е Славолюб Муслин, който вече взе един играч на сините - бразилецът Жоазиньо през лятото на миналата година.
Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар