сряда, 7 септември 2011 г.

Боби Михайлов: Играчите ни нямат манталитет

Президентът на БФС Борислав Михайлов нападна един от най-опитните ни национали Мартин Петров.

Легендарният бивш вратар сподели още при завръщането на българския щаб от Швейцария след снощната загуба с 1:3, че селекционерът Лотар Матеус най-вероятно ще подпише нов договор и ще продължи да води националния отбор и в следващите квалификации.

"Мартин беше изнервен и каза много истини. Той е недоволен от отбора, но нали и е част от него, а не му е някакъв съсед. Нека първо да погледне собствената си игра", отговори Михайлов.

Мартин Петров бе изказал мнение след мача срещу момчетата на Отмар Хитцфелд, че трябва да има промени, както сред играчите в националния отбор, така и сред ръководителите.

"Матеус най-вероятно ще подпише нов договор. Разбрали сме се за условията. Резултатите на националния отбор сега не са добри, но не разбирам защо бивши треньори критикуват и правят коментари", продължи Боби.

"По-добре да спрат. Нека си спомнят какви условия имаха те и колко време бяха начело на отбора", ядосано добави Михайлов.
"Играчите така или иначе нямат необходимия манталитет. Както виждате, не са във форма", коментира още президентът на БФС.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар