понеделник, 5 септември 2011 г.

Подготвя се преврат срещу Матеус

В националния отбор зрее жесток бунт срещу Лотар Матеус. Футболистите и част от Изпълкома на БФС готвели преврат за германеца.
Футболистите били бесни от казармения режим, който селекционерът налагал. Отношенията между тях изстинаха още след бирения скандал в Минск.
Още повече играчите набрали на немеца след интервюто му във вестник "Сън", в което той жестоко оплю тима си, а от изказването му стана ясно, че тренира некадърници.
Голяма част от националите се застъпили за Станислав Манолев, който се отказа от отбора, докато треньор е Матеус, разкрива "Стандарт".
След скандала в Минск, Матеус забранил на играчите дори да слизат до хотела в Правец. Той не им позволявал и да викат рум сървиз, за да не си вземат тайно бутилки с алкохол.
Бунтът щял да започне още в мача с Швейцария. Ако пък германецът не се махнел сам преди мача с Уелс, щели да последват нови откази от националния отбор.
Част от Изпълкома на БФС също "кроял шапка" на селекционера. Шефовете били недоволни, че националите падат постоянно, а заплатата на германеца си е все така 30 хил. евро на месец.
Те искали на негово място да бъде назначен Любо Пенев.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар