събота, 10 септември 2011 г.

Специалния: Да говорят каквото искат, Реал е №1 в света

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо не пропусна възможността да ухапе големия съперник Барселона преди мачовете от испанската лига. 

След като в интервю за медиите в родината си той обяви, че срещу него се води умишлена кампания за компрометирането му, сега бе повече от категоричен. 

“Нормално е този клуб да има амбиции и да си поставя високи цели. Все пак става въпрос за Реал Мадрид. Хората могат да говорят каквото си искат, но това е най-добрият клуб в историята на футбола. Казано по друг начин, това е най-добрият отбор в света” заяви Моуриньо. 

Думите му със сигурност са насочени към Барселона, след като заради успехите напоследък тимът от “Камп Ноу” бе обявен от мнозина за най-добрия клубен тим на всички времена. 

Той отново защити привличането на Нури Шахин, който поради контузия няма да може да направи дебют за отбора още около 2 месеца. 

“Работата не мениджърите не е да знаят дали един играч е контузен или не. За нас е важно от бизнес гледна точка, че това е добър футболист, който скоро ще бъде свободен агент и успяваме да го привлечем” изтъкна Моуриньо. 
Той отказа да коментира Неймар, но заяви, че през зимата е възможно в тима да дойдат нови футболисти, тъй като няма как да гарантира, че от сегашните играчи всички ще бъдат здрави. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар