четвъртък, 15 септември 2011 г.

ПАОК изпусна резервите на Тотнъм в Солун

Гръцкият гранд ПАОК Солун не успя да победи на своя стадион резервите на английския Тотнъм Хотспър и двата тима в крайна сметка врътнаха равенство 0:0.

Двубоят между тях бе от Група "А" на втория по сила европейски турнир Лига Европа. Гостите от Лондон излязоха с доста подмладен състав за този мач, тъй като Хари Реднап реши да даде шанс на своите юноши и резерви в срещата.

На терена се забеляза присъствието на Чорлука и Павлюченко, а останалите футболисти на Спърс са играчи, на които Хари Худини, както е наричан Реднап в Англия, не разчита във Висшата лига.

Като цяло иначе самата среща бе равностойна, като домакините могат да съжаляват повече за изпуснатата победа.

Причината за това е, че ПАОК пропиля дузпа в 33-ата минута чрез Лино, който отправи изключително нелеп удар от "бялата точка", който мина встрани противниковата врата.

Домакините имаха страхотна възможност към 90-ата минута да стигнат до късно попадение, но Атанасиаидис изпусна да се разпише след една страхотна странична ножица.
След двубоя между двата тима, ПАОК и Тотнъм вече имат по една точка в тазгодишното издание на груповата фаза на Лига Европа.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар