понеделник, 12 септември 2011 г.

Стивън Джерард: Суарес ще бъде легенда на Ливърпул

Капитанът на петкратния европейски клубен шампион Ливърпул Стивън Джерард сподели, че според него съотборникът му в тима от стадион "Анфийлд" Луис Суарес ще бъде легенда на клуба. 

Уругвайската голова машина е един от най-добрите футболисти на "мърсисайдци" откакто премина в клуба през януари, като според Джерард южноамериканецът ще става дори още по-добър, отколкото е в момента.

"Суарес ще стане легенда на Ливърпул. Той е все още много млад и съм сигурен, че ще става още по-добър в следващите години", сподели Джерард пред клубната телевизия на тима.

"Той има апетит да се учи и да става по-добър. Надявам се, че Луис ще остане тук за дълго време, защото той има да изиграе голяма роля в този клуб за в бъдеще", допълни англичанинът.

"Той е много ентусиазиран и интелигентен футболист. Суарес е като едно дете на улицата, което няма търпение да тренира и да играе както в официалните мачове, така и на тренировките."

"Заедно с Дирк Каут са като бързоногите зайчета на една телевизионна реклама. Те не спират нито за момент и за защитниците са истински кошмар", добавя Джерард.
"Фантастично е, че Суарес е в нашия отбор и се надявам да поддържа тази форма до края на сезона. Ако той успее, тогава сигурност ще имаме по-голям шанс да спечелим трофей през този сезон", завърши капитанът на Ливърпул.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар