събота, 10 септември 2011 г.

Вияш-Бояш: Искам да скъсим дистанцията от Сити и Юнайтед

Мениджърът на лондонския Челси Андре Вияш-Бояш призна, че предпочита да се съсредоточи върху изявите на неговия тим, отколкото да следи доброто представяне на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити от началото на кампанията.

"Гражданите" и "Червените дяволи" правят страхотен старт през този сезон и вкараха редица голове на своите противници, докато при "Сините" ситуацията е по-различна и лондонският тим определено изпитва затруднения да побеждава.

"Това е добре за Юнайтед и Сити. Те вкарват доста голове и това е нещо положително не само за тях, но и за целия английски футбол", коментира Вияш-Бояш на днешната пресконференция.

"Аз обаче предпочитам да се съсредоточа върху моя отбор, отколкото да обръщам внимание какво правят преките ни конкуренти. За мен най-важното нещо е да вкараме с един гол повече от противника", добави младият специалист.

"Целта ни е да настигнем отборите на сър Алекс и Роберто Манчини. Те са пред нас в таблицата и определено не ни харесва да бъдем в ролята на изоставащи", каза още той.
"Надявам се да скъсим дистанцията от върха възможно най-скоро", каза още бившият треньор на португалския шампион Порто.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар