четвъртък, 29 септември 2011 г.

Пак пращат Тевес на “Бернабеу”

Реал Мадрид ще спаси Карлос Тевес от Манчестър Сити, твърдят последните слухове, според които испанците имат силно желание да привлекат нападателя. 

Аржентинецът бе свързван с тима на Жозе Моуриньо още през лятото, но тогава не се стигна до нищо сериозно, заради високата му цена от около 40 милиона паунда. 

Сега обаче е напълно сигурно, че играчът няма да бъдеще при Гражданите. Отказът му да влезе в игра срещу Байерн във вторник накара Роберто Манчини да обяви, че докато той е треньор, Тевес няма да помирише терен. 

Късно снощи бившият любимец на феновете бе отстранен от тима за 2 седмици и е ясно, че през януари със сигурност ще напусне. 

Освен това цената му сега ще бъде много по-ниска от предишната, така че се счита, че оферта от около 25 милиона паунда би била напълно достатъчна той да бъде взет на “Сантяго Бернабеу”. 
Флорентино Перес няма проблем да извади парите, а освен това Моуриньо отдавна иска още един класен нападател, така че Тевес изглежда като идеалния вариант при създалата се ситуация. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар