сряда, 24 август 2011 г.

Жозе твърдо отрече, че се маха

Жозе Моуриньо категорично отрече слуховете, че обмисля да напусне Реал Мадрид. 

Подобни информации се появиха в испанските медии след случилото се миналата седмица в края на мача срещу Барселона. Португалецът се забърка в инцидент с помощник-треньора на каталунците Тито Виланова, който ще бъде разследван от федерацията. 

Заради поредицата от скандали между двата клуба и негативното отношение към специалиста имаше спекулации, че той обмисля да напусне. Моуриньо обаче твърдо отрече подобно нещо. 

“Само тези, които не ме познават, могат да мислят, да мечтаят или да се надяват, че бих напуснал Реал Мадрид в такъв момент” обяви Жозе в официално съобщение в сайта на Реал. 

“Мисля, че мнозина бяха изненадани от добрия футбол на отбора през лятото и е невъзможно да се махна. Президентът е великолепен и двамата сме в отлични отношения. Феновете ме подкрепят и няма абсолютно никакъв шанс да се разделя с клуба” изтъква наставникът, който неочаквано се извини за поведението си в края на мача с Барса.  
“Бих искал да се извиня на всички мадридисти и единствено на тях за поведението си в последния ни мач. На някои хора обаче, е лесно да бъдат лицемери и да се крият, шепнейки някакви неща в тунелите. Аз не искам да бъда такъв”. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар