събота, 13 август 2011 г.

Юнайтед май ще се откаже от Снайдер

Манчестър Юнайтед се е отказа от опитите си да привлече Уесли Снайдер от Интер заради твърде високите финансови изисквания на играча, твърдят последните слухове.
Мениджърът на Червените дяволи сър Алекс Фъргюсън се надяваше полузащитникът да бъде последната му нова придобивка за лятото, а и самият играч намекна през последните дни, че не би имал нищо против да пристигне на „Олд Трафорд”.
Според последните информации обаче, 27-годишният халф е поискал заплата от порядъка на 190 000 - 200 000 паунда на седмица, което е отблъснало президента на клуба Дейвид Гил.

Още преди време бе ясно, че основната пречка пред евентуален трансфер на Снайдер биха били финансовите му изисквания и това, че в Юнайтед той няма как да получава парите, които сега прибира от Интер.

Очакваше се футболистът да намали донякъде претенциите си и да направи някои отстъпки в това отношение, но след като това не се е случило от английския клуб са решили да прекратят интереса си.
Счита се, че сър Алекс Фъргюсън на всяка цена иска да привлече полузащитник, но при този развой на събитията вероятно ще трябва да насочи вниманието си към друг играч.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар