вторник, 30 август 2011 г.

US Open – ден 2

Днешната програма от втория състезателен ден на Откритото първенство на САЩ по тенис в Ню Йорк отново ще ни предложи редица интересни и интригуващи сблъсъци от първия кръг на турнира.
Началото на “Артър Аш Стейдъм” ще дадат Вика Азаренка и Йохана Ларсон, като на пръв поглед представителката на Беларус не би трябвало да има някакви особени затруднения.
Веднага след това на най-големия корт на Флашинг Медоус своят дебют в тазгодишното издание на турнира ще направи и световната номер 1 Каролине Возняцки, която ще се изправи срещу испанката Нурия Вивес.
Последният мач от дневната сесия ще ни предложи сблъсъка на водача в схемата при мъжете Новак Джокович и ирландеца Конър Ниланд, като тук единствената въпросителна е тази дали сърбинът наистина се е възстановил на 100 процента от травмата в рамото си.
Вечерната програма на “Артър Аш Стейдиъм” ще предложи двубоите на Рафа Надал с Андрей Голубьов и на Серена Уилямс с Бояна Йовановски.
Ако не се случи нещо екстремно Рафа и Серена би трябвало да постигнат безпроблемни чисти победи, но дали наистина това ще се случи – предстои да разберем.
Ето и програмата на по-интересните сблъсъци:
(приблизителният начален час на срещите е в българско време)
 Артър Аш Стейдиъм Луис Армстронг Стейдиъм
18.00 ч.Вика Азаренка18.00 ч.Давид Ферер
 Йохана Ларсон Игор Андреев
не предиКаролине ВозняцкиследваФранческа Скиавоне
20.00 ч.Нурия Вивес Галина Воскобоева
следваНовак ДжоковичследваНа Ли
 Конър Ниланд Симона Халеп
2.00 ч.Рафа Надалне предиДжеймс Блейк
 Андрей Голубьов0.00 ч.Йеси Хута Галунг
следваСерена Уилямс
 Бояна Йовановски

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар