четвъртък, 25 август 2011 г.

Феновете на "Реал" (Мадрид) подкрепиха Жозе Моуриньо

Жозе Моуриньо получи подкрепата на феновете на "Реал" (Мадрид) по време на победата с 2:1 над "Галатасарай" в мач за купата на "Сантиаго Бернабеу".

Селчук Инан откри резултата за турския състав в 10-ата минута, но головете на Серхио Рамос и Карим Бензема върнаха мадридчани на пътя на победата след поражението за Суперкупата на Испания от големия съперник "Барселона".

Моуриньо, който отхвърли информациите за напускане на испанския клуб, получи впечатляваща подкрепа от запалянковците. Навсякъде по трибуните на стадиона можеха да се видят плакати с позитивни послания.

Португалецът отново предизвика скандал миналата седмица, когато провокира помощник треньора на каталунците Тито Виланова с техниката "бъркане в окото". След този случаи медиите в Испания писаха, че Моуриньо не чувствал подкрепата на ръководството и обмислял да напусне.

Освен това тръгнаха информации, че се извинява за поведението си. После се оказа, че желанието му е да се извини само на белите фенове, а не на хората от "Барселона" или на цялата испанска футболна общественост.

Иначе португалецът използва контролата като възможност да пусне редица резерви. Вратарят Икер Касияс получи пълна почивка, а неговото място зае Антонио Адан.

Бразилецът Кака започна като титуляр, а Кристиано Роналдо влезе след почивката на мястото на лятното попълнение Хосе Кайехон. Бензема, който вкара в 51-ата минута, се появи на мястото на Гонсало Игуаин.
Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар