сряда, 24 август 2011 г.

Реал тръгна на война с Барса

Напрежението между Реал Мадрид и Барселона със сигурност ще се увеличи, след като столичани се оплакаха от съперника си в официално изявление, публикувано в сайта на клуба. Ето какво се казва в него: 

“ФК Реал Мадрид би искал категорично да отбележи някои неща след решението на дисциплинарната комисия да разследва инцидентите случили се на реванша за Суперкупата на Испания: 

1. ФК Реал Мадрид никога не е искал да провокира подобни събития и да създава напрежение, а напротив, желанието на клуба бе да се действа благоразумно и отговорно.  

2. ФК Реал Мадрид иска да изрази изненадата си, че разследването започна едва 5 дни след случилото се, но само няколко часа, след като президентът на Барселона публично поиска федерацията да направи подобно нещо. 

3. ФК Реал Мадрид се надява, че разследването ще покаже абсолютно всичко случило се по време и след мача. Клубът е готов да разкрие провокациите, униженията, обидите и агресията, на които бяха подложени играчи от отбора и треньорски екип, както на терена, така и в тунела към съблекалните. Това определено ще обясни защо се стигна до такива инциденти. 
4. ФК Реал Мадрид ще продължи да защитава ценностите в живота и спорта и е готов да си сътрудничи с всеки един клуб или институция в света”. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар