сряда, 17 август 2011 г.

Гуардиола си призна: Реал са по-добри

Наставникът на Барселона Пеп Гуардиола се показа като истински джентълмен и призна тоталното превъзходство на Реал Мадрид в първия от двата сблъсъка между испанските гиганти за суперкупата на страната.

"Кралете" буквално смачкаха най-добрия отбор в Европа в момента, но пък каталунците показаха убийствена ефективност и се докопаха до комфортно 2:2 преди реванша, който е тази вечер в Барселона.

"В първия мач Реал Мадрид беше по-добър от нас. През последните 3 дни ние подобрихме някои неща, но аз смятам, че Реал все още е по-добър от нас", заяви на пресконференция преди тазвечершния двубой младият специалист.

"Това чувствам в момента, но всеки мач е различен. Ако реваншът беше след две седмици, щеше да е много различно. Сега ние трябва да играем много по-добре, отколкото на стадион "Сантяго Бернабеу", за да спечелим суперкупата на Испания", продължи Гуардиола.

"Ще трябва да играем на по-висока скорост, такава, каквато не успяхме да постигнем в първия мач. Минаха три дни, а ние се подготвихме много добре", добави испанецът.

Гуардиола обърна внимание и на новата си покупка Сеск Фабрегас, който ще бъде включен в групата за мача срещу Реал.

"Ще решим преди мача. Сеск тренира много интензивно, дълго време се упражняваше сам, също така се подготвяше и с отбора", сподели треньорът на "блаугранас".
"Фабрегас със сигурност ще бъде в групата, но преди двубоя ще реша дали той ще играе пълни 90 минути", завърши Гуардиола.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар