сряда, 3 август 2011 г.

Интер: Снайдер не се продава

Интер обяви, че не иска да се разделя с Уесли Снайдер и така явно опитва да спре слуховете, които усилено свързват халфа с Манчестър Юнайтед. 

В началото на седмицата дори се появиха информации, че двата клуба са се разбрали за трансфер на холандеца на стойност 30 милиона паунда, като остава единствено футболистът да договори личните си условия. 

“Снайдер е с отбора в Китай и нямаме никакво намерение да се разделяме с него. Той остава важна част от отбора. Много малка част от това, което се появява във вестниците е вярно” заяви изпълнителният директор на Интер Ернесто Паолило пред официалния сайт на клуба. 

В момента Снайдер е с Интер в Пекин, където тимът се готви за мача срещу Милан за Суперкупата на Италия и мнозина смятаха, че това ще бъде последният двубой за него с екипа на нерадзурите. 

“Не се водят никакви преговори между двата клуба, а и в изявлението си изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил също отрича подобно нещо” добави човекът от ръководството на Интер. 

Все пак той остави и малка вратичка: “Единственият шанс да се разделим с него или с някой друг играч, е да получим предложение, което не можем да откажем и е изключително изгодно. Досега това не се е случило”. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар