сряда, 3 август 2011 г.

Меси може и да играе за Суперкупата

Макар че ще поднови тренировки едва в понеделник, Лионел Меси може да излезе с екипа на Барселона на 14-и август, когато каталунците гостуват на Реал Мадрид в първия мач за Суперкупата на Испания.
Това обяви треньорът Хосеп Гуардиола, след като досега се считаше, че почти сигурно аржентинецът ще пропусне мачовете, тъй като ще му трябва време, за да навакса в подготовката заради почивката си след Копа Америка.
В подобна ситуация са Дани Алвеш и Хавиер Масчерано, които също все още са във ваканция и ще се приберат в Испания през уикенда, а на 8-и август заедно с Меси, ще се присъединят към състава.
„Не е изключено Меси, Масчерано и Алвеш да играят за Суперкупата. Ще видим в какво състояние са, когато се върнат. Някои от тях обаче са играли в приятелски мачове и това ще им помогне да поддържат форма. Ще решим дали да ги използваме непосредствено преди първата среща” каза Гуардиола.
Именно Меси бе този, който взе участие в два демонстративни мача в родината си, а освен това от 2 седмици носителят на Златната топка се готви с физиотерапевта на Барса Жуанжо Брау, който е с него в Росарио, така че почти сигурно ще бъде в добро състояние. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар