четвъртък, 18 август 2011 г.

Лийдс хвърля трансферна бомба, на път е да привлече Роке Санта Крус

Нападателят на Манчестър Сити Роке Санта Крус е на път да си осигури доста шокиращ трансфер в тима от Чемпиъншип Лийдс Юнайтед, пише в днешния си брой таблоидът "Мирър".

През миналата кампания парагвайският национал игра под наем в Блекбърн Роувърс и всички очакваха, че ще се стигне до негов перманентен трансфер на "Иууд Парк".

В крайна сметка обаче това не стана и самият футболист може да акостира на "Елън Роуд", където да играе под наем известно време.

Според последни информации, от Лийдс искат да да вземат Санта Крус първоначално до януари и ако футболистът се представи силно за клуба, тогава идеята на тима от Чемпиъншип е наемът му да бъде удължен.

Мениджърът на клуба Саймън Грейсън има изключително много кадрови проблеми в нападателния си вал, тъй като Лусиано Бекио, Давид Сома и Били Пайтнер са с контузии.

Той иска на всяка цена да си осигури услугите на Санта Крус поне за няколко месеца, за да може опитният футболист да помогне на отбора.

Бащата на парагваеца, който е и негов агент, призна че не е изключено да се стигне до трансфер на сина му в Лийдс Юнайтед.
"Чемпиъншип е конкурентна лига и нещата там са наистина доста добре уредени. Всичко е възможно", коментира Апрониано Санта Крус.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар