сряда, 10 август 2011 г.

Шави ще бъде готов за „Бернабеу”

Полузащитникът на Барселона Шави Ернандес ще може да вземе участие в първия мач за Суперкупата на Испания срещу Реал Мадрид в неделя, съобщава „Ел Мундо Депортиво”.
Футболистът пропуска контролата на Испания с Италия тази вечер заради мускулни болки в десния крак, но ще успее да се възстанови за сблъсъка на „Сантяго Бернабеу”.
Днес Шави продължи да тренира самостоятелно във фитнеса, но в лекарския екип на отбора са оптимисти, че той ще преодолее здравословните си проблеми и ще може да помогне на състава.
В лагера на Барса се надяват, че ако не утре, то най-късно в петък, той ще може да тренира нормално и при това положение не би трябвало да има пречка да попадне в групата и да заеме мястото си в центъра на халфовата линия.
Все пак е възможно Хосеп Гуардиола да не рискува с включването му в игра и да го остави на пейката, като пусне в титулярния тим намиращия се в отлична форма Тиаго Алкантара.
От Барса са доволни и от възстановяването на Карлес Пуйол, но засега не може да се каже кога точно защитникът ще се завърне на терена.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар