сряда, 3 август 2011 г.

Добри новини за Стивън Джерард

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард може да се върне в игра по-рано от предварително очакваното, разкри мениджърът Кени Далглиш. 

Халфът постъпи в болница преди няколко дни заради инфекция, свързана с контузията в слабините заради която претърпя операция преди време и пропусна края на миналия сезон. 

Очакваше се той да пропусне всички мачове на Червените през август и да се завърне през септември, но според боса ситуацията е по-оптимистична. 

“Стивън се възстановява по-бързо от предвиденото и изобщо не е далеч от връщането си. Резултатите от направените му тестове са много по-добри от очакваните и ние сме много доволни. Дано ситуацията да продължи да се развива по същия начин” каза Далглиш. 

По отношение на селекцията на отбора шотландецът се изказа предпазливо, въпреки че се очаква Мърсисайдци да опитат да подсилят отбрната си, която допусна 15 гола в контролите досега. 

“Ние опитваме да се подобрим в сравнение с миналия сезон и на този етап сме доволни от играчите, с които разполагаме. За мен качеството е по-важно от количеството, но все пак никога не е излишно да разполагаш и с достатъчно широк състав” изтъкна той. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар