неделя, 28 август 2011 г.

ПРОГНОЗА: Манчестър Юнайтед - Арсенал

Манчестър Юнайтед - Арсенал, двубой от 3-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд". 18:00 часа българско време.

Определено ни очаква едно изключително интересно дерби между два от най-силните отбора на Острова. Домакините са изявен фаворит за победата и би трябвало да я постигнат, тъй като се намират в по-добра форма от своя противник.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Групата за мача: Де Хеа, Фърдинанд, Джоунс, Евра, Смолинг, Клевърли, Флетчър, Йънг, Нани, Руни, Уелбек, Амос, Кушчак, Оуен, Андерсон, Бербатов, Гигс, Парк, Ернандес, Карик, Фабио, Валенсия, Македа, Гибсън, Диуф

Контузени: Видич, Рафаел

Наказани: Няма

Под въпрос: Фърдинанд, Флетчър

Вероятен състав: Де Хеа, Фърдинанд, Джоунс, Евра, Смолинг, Клевърли, Флетчър, Йънг, Нани, Руни, Уелбек

АРСЕНАЛ

Групата за мача: Шчесни, Вермаелен, Косиелни, Саня, Дженкинсън, Рамзи, Джору, Росицки, Уопкът, Аршавин, Ван Перси, Алмуня, Фабиански, Микел, Траоре, Ийстмънд, Лансбъри, Шамак, Окслейд-Чембърлейн, Мияичи, Бендтнер

Контузени: Гибс, Скилачи, Диаби, Уилшър

Наказани: Жервиньо, Фримпонг, Саня

Под въпрос: Косиелни, Вермаелен

Вероятен състав: Шчесни, Вермаелен, Косиелни, Саня, Дженкинсън, Рамзи, Джору, Росицки, Уопкът, Аршавин, Ван Перси

Прогноза на Gol.bg:

Домакините са изявен фаворит за победата в този мач и трябва да стане голямо чудо, за да не успеят да я постигнат. В момента гостите от Лондон не се намират в най-добрата си форма, след като Фабрегас и Насри напуснаха отбора, и момчетата на сър Алекс ще се опитат да се възползват от това.

За "Червените дяволи" вероятно като титуляри ще излязат имащите проблеми доскоро Рио Фърдинанд и Дарън Флетчър, които по план трябва да се завърнат в стартовия състав.

Димитър Бербатов пък най-вероятно отново ще остане на пейката за сметка на намиращия се в прекрасна форма Дани Уелбек.

Гостите от Лондон имат множество кадрови проблеми, които са свързани най-вече с контузиите на Гибс, Диаби, Скилачи и Уилшър, както и с наказанията на Саня, Фримпонг и Жервиньо

Юнайтед е много силен като домакин и изключително рядко пропуска да вземе трите точки на свой терен. През миналия сезон "Червените дяволи" спечелиха всичките си домакинства без едно.

В последните няколко преки двубоя между двата тима отборът на сър Алекс има 4 победи и 1 загуба, което само по себе си говори за предимството на Юнайтед в статистически план.

Отборът на Фъргюсън не е губил у дома от април 2010 година, когато Челси за последно стигна до трите точки на "Олд Трафорд".

Нашата прогноза за изхода на този мач е успех с два чисти гола за домакините.
Резултат: Манчестър Юнайтед - Арсенал 2:0

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар