четвъртък, 25 август 2011 г.

ПРОГНОЗА: Динамо Киев - Литекс

Динамо Киев - Литекс, мач-реванш от плейофния кръг за влизане в групите на Лига Европа, стадион "Валери Лобановски", 20:00 часа българско време.

Украинските домакини едва ли ще имат проблеми да постигнат втора победа над българския шампион и да влязат в групите на втория по сила евротурнир.

Първата среща завърши с успех с 2:1 за динамовци, като се очаква този път тяхната победа да бъде доста по-изразителна.

ДИНАМО

Групата за мача: Шовковски, Юсуф, Попов, Бетао, Силва, Милевски, Ярмоленко, Гармаш, Вукоевич, Браун, Алиев, Ковал, Богуш, Диаките, Хечериди, Аруна, Рибалка, Кореа

Контузени: Шевченко, Гусев, Ел Кадури, Алмейда, Михалик, Ерьоменко, Нинкович, Кравец

Наказани: Няма

Под въпрос: Няма

Вероятен състав: Шовковски, Юсуф, Попов, Бетао, Силва, Милевски, Ярмоленко, Гармаш, Вукоевич, Браун, Алиев

ЛИТЕКС

Групата за мача: Виничиус, Занев, Бодуров, Итуа, Илия Миланов, Мирасема, Жос, Цветков, Том, Флорес, Кодо, Александров, Николов, Цветанов, Георги Миланов, Янев, Тодоров, Джеманович

Контузени: Сандриньо, Йеленкович

Наказани: Няма

Под въпрос: Няма

Вероятен състав: Виничиус, Занев, Бодуров, Итуа, Илия Миланов, Мирасема, Жос, Цветков, Том, Флорес, Кодо

Прогноза на Gol.bg:

Въпреки, че Литекс е български отбор и ни се иска да се класира за групите на Лига Европа, не бива да се лъжеме, че това може да стане.

Динамо е в пъти по-класен отбор от ловешкия тим и днес можем да очакваме, че киевският отбор ще постигне разгромна победа над нашия шампион.

Треньорът на домакините Юрий Сьомин има ужасно много главоболия с контузени футболисти и няма да може да разчита в срещата на една камара играчи.

Въпреки това, дори и с наличните футболисти, Динамо си остава много по-класен отбор от ловешкия тим.

В първата среща киевчани постигнаха победа с 2:1 насред Ловеч и по този начин си направиха задачата да влязат в групите на Лига Европа доста лесна.

Днес можем да очакваме, че домакините ще излязат с най-добрите си налични футболисти, докато Любослав Пенев вероятно отново ще прави експерименти със състава си.

Очаква се като титуляр в мача да излезе бившият уругвайски национал Флорес, който направи много силен мач срещу Светкавица Търговище.

Има много голяма вероятност един от най-силните футболисти на гостите Георги Миланов да бъде оставен резерва в срещата, докато брат му вероятно ще бъде титуляр.

Нашата прогноза за изхода на този мач е домакински успех с четири чисти гола.
Резултат: Динамо Киев - Литекс 4:0

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар