петък, 5 август 2011 г.

Батков отново култов: Връщаме се в кочината

Президентът на Левски Тодор Батков направи култово изказване след отпадането от Лига Европа, но обеща, че няма да има сътресения в клуба.
"Няма да има сътресения в клуба. Животът продължава. Връщаме се в кочината. Загубихме сума, която запълваше три месеца от бюджета ни“, започна Батков.
"Няма да има сътресения. Футболистите и спортно техническото ръководство си правят изводите. Не знам как са завършили мачовете на другите, но ние приключихме. Естествено, че контузията на Милиев повлия на представянето". 
"Разби се защитата, после изгонването на Грийн - абсолютно заслужено след негова тъпа постъпка. Както и да е. Финансовият минус е една голяма сума. Ще мислим как ще запълваме тази дупка". 
"Прекалено силен отбор имаме за вътрешното първенство. Ние правим селекцията с ясното съзнание, че трябва да играем в Лига Европа". 
"Понатрупахме доста скъпи футболисти, но пък дано станем шампиони. Не искам да коментирам моментната форма на Йовов, нито за дузпата. Явно той е смятан за лидера на тима."
"Притесняваме, че може да има отлив на публиката, но сега е моментът да покажат, кой обича Левски. Райков много ми допадна. Аз се изненадах защо не се появи по-рано, но това си е треньорско решение. Станалото станало, явно не ни върви на дузпи", добави Батков.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар