понеделник, 1 август 2011 г.

Челси с готви трета офанзива за Модрич

Последна трета оферта ще подготви Челси за Лука Модрич през тази седмица. Информацията дойде от изпълнителния директор на "сините" Рон Гурлей, който призна, че ще се срещне с Роман Абрамович и Андре Вияш-Бояш, за да обсъдят останалите трансферни цели до края на август.

Модрич все още е номер едно в списъка с желани играчи от португалския наставник на лондончани, макар вече Тотнъм да отхвърли две оферти под предлог, че хърватинът не се продава.

Халфът на "шпорите" обаче подсказа с поведението си, че би желал трансфер на "Стамфорд Бридж", а британските медии дори отдадоха съботното му заболяване на гърлото именно на нежеланието му да играе за Тотнъм.

"Не обичам да говоря за играчите на други отбори, но предстои тази седмица да прегледаме каква е ситуацията. Ще поговорим с Андре. Това, че пътуваме доста няма да ни попречи да сме активни на пазара", сподели Гурлей.

"Комуникираме си с екипа в Лондон или където и да се намира по света в даден момент", обясни още шефът на "сините".

Междувременно Хари Реднап категорично отрече Модрич да се бунтува срещу отказа на "шпорите" да го пуснат в Челси. Както е известно, хърватинът пропусна съботния мач с Брайтън.

"Лука не се чувстваше добре. Дойде сутринта преди мача с възпалено гърло, беше доста сериозно. Докторът категорично забрани да играе. Поведението му е отлично, първа класа. Очевидно, че е труден период за него, но той работи здраво. Страхотно момче, най-добрият професионалист в отбора", коментира ласкателно Реднап.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар